Cookie Consent

By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

Her kommer Extra

Extra er lavpriskjeden til Coop, og vi jobber målrettet for å tilby et bredt utvalg billige dagligvarer.

Extra kan kort oppsummeres med tre ord: «Gjør det billig!».

Det er fordi vi hele tiden jobber målrettet med å kunne tilby et bredt utvalg billige dagligvarer. I butikkene våre finner du over 5500 produkter. Det er rundt 1500 flere enn hos lavpriskonkurrentene våre. Og vi gir oss ikke med det, men fortsetter med lave priser gjennom gode tilbud, bonusordninger, medlemstilbud og kuponger.

Extra er eid av medlemmene, og du kan oppnå gode fordeler ved å bli medeier. Du kan lese mer om medlemsfordelene og hvordan du blir medlem her.

Men for oss er det ikke nok å være billig. Vi er også opptatt av et sunt kosthold og en aktiv livsstil. Derfor legger vi til rette for at du skal kunne ta sunne valg når du handler hos oss. Det betyr blant annet at medeiere i Coop får bonus på alt av fersk frukt og grønt.

Det gjør det også naturlig for oss å ha fokus på miljø og bærekraft. Extra er en del av Coop, og sammen har vi en nullvisjon om matsvinn og stiller strenge krav til produsentene våre. Les mer om Extras tanker om samfunnsansvar og bærekraft her.

Den første Extra-butikken åpnet i Halden i september 2006. Siden den gangen har vi vært i full vekst. I dag teller vi 9000 ansatte, og vi har flere enn 500 butikker over store deler av landet, fra Mandal i sør til Honningsvåg i nord.

Kom innom, og vi lover deg god service og en hyggelig handleopplevelse. Det er nemlig også viktig for oss.